T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TOKAT / ZİLE - Kervansaray Ortaokulu

Kervansaray Ortaokulu

Telefon
.
Belgegeçer
0
WEB
https://zilekervansaray.meb.k12.tr
Adres
KERVANSARAY KÖYÜ ORTA MEVKİİ 72 KÜME EVLERİ NO: 140 ZİLE / TOKAT
Vizyon
Kervansaray Ortaokulu çalışanları olarak; Okulumuzun eğitim ve öğretim kalitesini, mevcut durumdan daha ileriye taşımak; öğrencilerimizin hayal dünyasını zenginleştirmek düşünen, soru soran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek; Hangi işi yaparsa yapsın işini seven; işini yaparken gerekli çabayı gösteren; yaptığı işten mutlu olan bireyler yetiştirmek ilk hedeflerimiz arasındadır. Öğrencilerimizin çevresine, doğasına, ülkesine ,insanına karşı sorumlu ve duyarlı olsun istiyoruz. Öğrencilerimizi yetiştirirken dünü, bugünü değil geleceği düşünerek yetiştirmek hedeflerimiz arasındadır. Her çocuk farklıdır anlayışını savunuyoruz. Bunları yaparken okul - aile işbirliğini önemseyen, okulumuzun çevresi ile birlikte olması gerektiğinin bilincini taşıyoruz.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, bilim ve teknolojinin farkında olan, gelişime ve değişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, öğrenmeyi öğrenen, milli ve manevi değerlerini bilen, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, demokratik, topluma bireyler yetişmektir.
Başarılar
2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı BURSLULUK: Gurbet AYYILDIZ,Zile Fen Lisesi: Gurbet AYYILDIZ 11 öğrencimiz Anadolu Liselerine,13 öğrencimiz Anadolu Meslek-Teknik Liselerine, 2 öğrencimiz Özel Liseye yerleşmiştir.
Öğretmen :9
Öğrenci :60
Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :950
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
BAŞLAMA:08:45 BİTİŞ:15:30
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
SERVİS
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
TOKAT ZİLE KERVANSARAY KÖYÜ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
22 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır